Skriv for oss

Har du lyst til å skrive for Argument, eller har du en idé til noe vi bør skrive om? Argument tar imot bidrag fra studenter og unge akademikere på alle nivåer og fra alle felt. Bidrag kan være skrevet på et nordisk språk eller på engelsk. Alle som skriver til oss får tilbakemelding. Antatte tekster kan også publiseres på vårt nettsted.

Med utspring i Oslos studentmiljø har vi som mål å få frem hva vi kan. Om du ikke tror din penn er skarp nok så hjelper vi deg å spisse den. Du er garantert fyldig tilbakemelding på ditt bidrag.

Argument er delt i seksjonene samfunn, kultur og naturvitenskap, pluss en egen tema-seksjon hvor vi retter søkelyset mot et nytt tema for hvert nummer. Til enhver tid ønsker vi tekster innenfor de nevnte seksjonene.

Tema for neste nummer er kontoret! 

Hva har en dyrehage, et hjemmekontor og TV-serien The Office til felles?

Mange av oss tilbringer mesteparten av vår våkne tid på arbeidsplassen. Det bidrar til å skape underholdning, plassproblemer og, for enkelte, naturopplevelser. I løpet av det siste århundret har kontoret endret form, sted og betydning. Det siste året har dette arbeidsrommet gjennomgått en spesiell radikal endring. Hvordan påvirker dette oss?

Noen tjener seg rike på klebemasse, kontorstoler og makuleringsmaskiner, mens andre forsøker å finne plass og ro til å arbeide ved siden av barna som er på hjemmeskole. På statsministerens kontor utøves demokratisk makt, og kirurgen redder liv på operasjonsbordet. Som mange av oss sikkert har erfart det siste året byr kontoret også på konkrete, geometriske utfordringer: Hvilke rammer har arbeidsplassen? Hvor lite kan kontoret matematisk være, og fortsatt fungere optimalt?

Send en mail med en løs idé, et tentativt utkast, eller en ferdig tekst til
kultur (at) argumentnett.no
samfunn (at) argumentnett.no
tema (at) argumentnett.no
natvit (at) argumentnett.no
redaktor (at) argumentnett.no

Innsendingsfrist er 22.mars!

Arguments skrivemal (pdf)

Illustrer for oss

I tillegg til skribenter søker vi alltid illustratører og fotografer til å komme med bidrag.

Kontakt billedredaktør Ida Gøytil: bilde (at) argumentnett.no


DØDLINJER

#3 2021

Tema: RESTER

Dødlinje: 19. april 2021

2014-00-argument-byline-logo-small