Skriv for oss

Har du lyst til å skrive for Argument, eller har du en idé til noe vi bør skrive om? Argument tar imot bidrag fra studenter og unge akademikere på alle nivåer og fra alle felt. Bidrag kan være skrevet på et nordisk språk eller på engelsk. Alle som skriver til oss får tilbakemelding. Antatte tekster kan også publiseres på vårt nettsted.

Med utspring i Oslos studentmiljø har vi som mål å få frem hva vi kan. Om du ikke tror din penn er skarp nok så hjelper vi deg å spisse den. Du er garantert fyldig tilbakemelding på ditt bidrag.

Argument er delt i seksjonene samfunn, kultur og naturvitenskap, pluss en egen tema-seksjon hvor vi retter søkelyset mot et nytt tema for hvert nummer. Til enhver tid ønsker vi tekster innenfor de nevnte seksjonene.

ENGLISH BELOW


Tema for neste nummer er krise! 

Noen ganger kan det virke som at vi lever i en evig runddans med kriser. Klimakrise, koronakrise, flyktningkrise, identitetskrise – listen er lang. Hvordan håndterer vi kriser? Er kriser nødvendige for samfunnsutvikling eller menneskelig utvikling? Hvilke kriser gikk våre besteforeldre, tippoldeforeldre og forfedre gjennom? Hvordan blir livet etter krisen, og kanskje viktigst av alt: Når er det egentlig krise?

Fra VM i Brasil, hvor Tyskland ydmyket vertskapsnasjonen 7-1 i semifinalen, som satt Brasil som den eminente fotballnasjon i en dyp krise.

Til neste nummer av Argument søker vi tekster som omhandler disse eller andre problemstillinger knyttet til temaet «krise». I tillegg søker vi som alltid tekster til tidsskriftets kultur-, samfunn-, og naturvitenskaps- seksjon. Send en mail med en løs idé, et tentativt utkast eller en ferdig tekst til:

kultur (at) argumentnett.no
samfunn (at) argumentnett.no
tema (at) argumentnett.no
natvit (at) argumentnett.no
redaktor (at) argumentnett.no

Innsendingsfrist er 4.februar!

Do you want to write for Argument? We are seeking contributions to our next edition with the theme crisis!
 
We are also seeking contributions to the journal’s section on society, culture and science.
Send an e-mail with an idea, a draft or a written text to:
kultur (at) argumentnett.no
samfunn (at) argumentnett.no
tema (at) argumentnett.no
natvit (at) argumentnett.no
redaktor (at) argumentnett.no
 
The deadline is February 4. 

Illustrer for oss

I tillegg til skribenter søker vi alltid illustratører og fotografer til å komme med bidrag.

Kontakt billedredaktør Ida Gøytil: bilde (at) argumentnett.no

Illustrate for us

We are always seeking contributions from illustrators and photographers.

Contact photo-editor Ida Gøytil: bilde (at) argumentnett.no


DØDLINJER

2014-00-argument-byline-logo-small