Ledige stillinger

Ledig stilling: Argument søker ansvarlig redaktør

12.09.23

Har du redaksjonell erfaring? Er du en god formidler? Kunne du tenke deg å lede redaksjonen til Norges største tverrfaglige tidsskrift av og for studenter og unge forskere? Da bør du søke på stillingen som ansvarlig redaktør!

Som ansvarlig redaktør har du overordnet ansvar for magasinet, og du vil i samarbeid med redaksjonsleder lede redaksjonen. Tidsskriftet utkommer 4 ganger i året og når ut til alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden SiO. Argument har de faste seksjonene samfunn, kultur og naturvitenskap. Dessuten har vi seksjonen tema som endrer seg fra gang til gang. Det er altså en fordel om du har et bredt interessefelt. Om du vil vite mer om tidsskriftet kan du se papirutgaver helt tilbake til 2011 på hjemmesiden vår, argumentnett.no. 

Som ansvarlig redaktør får du:

 • Omfattende redaksjonell erfaring og ledererfaring
 • Kontakter innenfor forskningsmiljøet og media
 • Være en del av en ung, engasjert og mangfoldig redaksjon

Opplæring vil bli gitt. Vervet er honorert, og arbeidstiden er fleksibel. Spørsmål og søknader kan sendes til redaktor@argumentnett.no. Vedlegg CV og motivasjonsbrev i søknaden din. Det er en fordel om du også vedlegger en eller flere tekster du selv har skrevet i søknaden. Søknadsfrist 1. oktober kl 23:59. Intervjuer og ansettelse vil skje fortløpende. Aktuelle kandidater kan bli bedt om å sende tidligere arbeid/tekster eller referanse.

Ledig stilling: kulturredaktør og samfunnsredaktør

22.08.2023 

Argument er Norges største tverrfaglige studenttidsskrift, og drives av studenter og unge forskere i Oslo. Tidsskriftet har fire utgaver i året og når ut til alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden SiO.

Er du en god formidler? Synes du det er viktig at studenter får ytre seg og har en stemme i den offentlige debatten? Da er du personen vi leter etter. Redaktørene bestemmer hvilke temaer og debatter Argument skal løfte, og er en del av selve ryggraden i tidsskriftet.

Som redaktør får du:

 • Omfattende redaksjonell erfaring og ledererfaring
 • Kontakter innenfor forskningsmiljøet og media
 • Være del av en ung, engasjert og mangfoldig redaksjon

Vi ser etter personer som:

 • Klarer å engasjere lesere og skribenter i debatten
 • Er en åpen, uformell og god formidler
 • Tar initiativ og har gode ideer
 • Har skriveglede og skriveerfaring
 • Det er en fordel om søkere til stillingen som kulturredaktør har en bred interesse innenfor kulturfeltet.
 • Tilsvarende er det ønskelig at søkere til stillingen som samfunnsredaktør er samfunnsengasjerte.

Aktuelle kandidater kan bli bedt om å sende attester eller evt. arbeidsprøver. Arbeidstiden er fleksibel og kan godt kombineres med studier. Vervet er honorert, og opplæring vil bli gitt.

Søknad og CV til stillingen som samfunnsredaktør og/eller spørsmål om stillingen sendes til Alva Lilya Lange på samfunn@argumentnett.no. Søknadsfrist: 10. oktober 2023.

Søknad og CV til stillingen som kulturredaktør og/eller spørsmål om stillingen sendes til Filip Søgnen Kaloudis på kultur@argumentnett.no. Søknadsfrist: 10. september 2023.

I tillegg er vi alltid på utsikt for nye skribenter, fotografer og/eller illustratører! Så bare ta opp kontakt med oss!