Utlysning

Argument søker ny naturvitenskapsredaktør

Er du en god formidler? Synes du det er viktig at realfagsstudenter tør ytre seg om faget sitt? Og har du en organisator i magen? Da er du personen vi leter etter. Naturvitenskapsredaksjonen i Argument søker nemlig en ny redaktør.

natvit
(Foto: Universitetshistorisk fotobase)

 

 Som seksjonsredaktør i Argument er du en del av selve ryggraden i tidsskriftet. Du leder og motiverer dine skribenter og redaksjonsmedlemmer, som alle jobber frivillig. Du henter inn eksterne bidrag, rekrutterer nye skribenter, redigerer og skriver tekster, og har ansvar for at naturvitenskapsseksjonen holder høy kvalitet. Som seksjonsredaktør får du leder- og redaksjonell erfaring, jobber i et inspirerende arbeidsmiljø, og er med på å bestemme hvordan Argument utvikler seg fremover. Stillingen er honorert.

Du bør ha:

  • Bein i nesa, silkehansker og en god dose menneskekjærlighet
  • Interesse for naturvitenskapelige spørsmål
  • Skriveglede og skriveerfaring
  • Respekt for dødlinjer og god stressmestring
  • Eget initiativ
  • Erfaring fra organisasjonsarbeid er en fordel

Spørsmål om stillingen rettes til redaktor(at)argumentnett.no. Kortfattet søknad og CV sendes til argument-redaksjon(at)studorg.uio.no innen 24. mai.