2014-06-Brasil-Renato-Araujo-ABr

Brasilianske fotballfans – her med vuvuzelaer i Sør-Afrika under VM i 2010 – er sjelden vonde å be når det skal lages fotballfest. Brasilianske styresmakter av ulike politiske avskygninger har brukt Brasils tidligere VM-seire for alt de er verdt. Men selv med seier for Brasil i årets VM, kan det bli vanskelig for president Dilma Rousseff å vinne valget i oktober, etter de voldsomme protestene landet har sett det siste året. (Foto: Renato Araújo / Agência Brasil)

Et partytelt prydet med brasilianske flagg, og fylt opp av fans i den karakteristiske gul-grønne fotballtrøya, under fotball-VM i Sør-Afrika i 2014.

Et partytelt prydet med brasilianske flagg, og fylt opp av fans i den karakteristiske gul-grønne fotballtrøya, under fotball-VM i Sør-Afrika i 2014. Foto: Renato Araújo / Agência Brasil

Join the discussion

Your email address will not be published. Required fields are marked *