Artikler

Argument kåret til "Årets publikasjon"

Argument stakk av med prisen «Årets publikasjon» under prisutdelingen på Studentforeningsseminaret 2011 denne helgen.

Juryen sier blant annet dette om vinneren:

«Argument fylte fem år i 2011. I et år med hard økonomi for studentforeningen har tidsskriftet holdt rekordmange arrangementer og gratiskurs for studenter i tillegg til å produsere og distribuere tidsskriftet på dugnad.»

«Landets største tverrfaglige studenttidsskrift har gjennom utrettelig arbeid levert en publikasjon med høy kvalitet og godt innhold. Argument har løftet viktige debatter gjennom sine debattserier og gjennom argumentserien Åpent Argument, som de har trykket utdrag fra i publikasjonen.»

Takk til alle som har bidratt i dugnaden de siste fem årene! Argument lover å stille opp med flere viktige debatter, kurs og trening som setter studenter og unge forskere i stand til å opplyse offentligheten i tida som kommer.

(Se flere bilder fra arrangementet på Arguments facebookside)

Vil du være med? Send en e-post til argument-redaksjon@studorg.uio.no

Folksomt: Det ble delt ut flere priser på arrangementet. Årets enkelttiltak ble Studentparlamentet UiO: Klem en professor-dagen, årets nyskapning ble Galleri Neuf og prisen for årets studentforening ble tildelt Babel Filmklubb. Les mer her. (Foto: SiO Studentliv)