Artikler

Arguments skrivekurs: Skriv av deg akademia

Påmelding: Se nederst i innlegget.

Vil du bli god til å skrive? Forvandle akademisk stoff til leseverdige tekster? Eller vil du bare bli forstått av flere?

Trening er det eneste som gjelder. Argument gir alle Oslos studenter og unge forskere en unik mulighet til å lære hvordan å tilgjengeliggjøre akademisk kunnskap for et bredere publikum.

De skarpeste i bransjen kommer for å trene DEG:

Ole Martin Ihle: Mannen som sammen med Harald Eia laget Hjernevask, det mest omtalte vitenskapsprogrammet i nyere norsk historie, vil dele hemmeligheter og erfaringer.

Mimir Kristjánsson: Den populære Klassekampen-journalisten vil snakke om hvordan å tabloidisere tungt stoff uten å miste grepet om innholdet.

Norith Eckbo: Vitenskapsjournalist og tidligere naturvitenskapsredaktør i Argument gir lynkurs i huskeregler for en skribent, og diskuterer oppgaver med deltakere.

NÅR? Torsdag 10. november, kl. 17.30-20.30
HVOR? Betong, kjelleren på Chateau Neuf, Oslo

HVA FÅR DU?

  • Skrivetrening fra de beste i bransjen
  • Skriveøvelser, oppgaver og evaluering
  • Pizza, tapas og drikke.


22. juli ble en påminnelse om behovet for å bringe kunnskap og opplyst engasjement inn i det offentlige ordskiftet. Formidlingsansvaret hviler tungt på studenter – framtidens premissleverandører. Nå får DU muligheten til å være med.

<p><p><p><p>Loading…</p></p></p></p>