Vil du bli flink til å skrive? Kom på kurs!

Argument inviterer til gratis skrivekurs torsdag 14. november

Vil du bli flink til å skrive? Vil du lære hvordan du kan formidle vanskelige ting på en enkel måte? Har du lyst til å delta i debatten? Skrivetrening er det du trenger. Argument spanderer Argument skrivekurs og middag på deg som vil bli bedre til å skrive. I kurset vil vi behandle temaer som sjanger, publikum og dine verktøy som skribent. Vi har samlet noen av bransjens skarpeste hoder til å dele sine skrivetips med DEG.

  • Jon Hustad er en av Norges mest trykte kronikkforfattere, og behersker som få kunsten til å provosere og få i gang debatten. Han har også vært forskningsredaktør i Morgenbladet og har lang erfaring som journalist.
  • Ståle Wig og Norith Eckbo gir deg kart og kompass i sjangerlandskapet. De har vært henholdsvis redaktør og naturvitenskapsredaktør i Argument, og jobber med skriving og forskningsformidling.
  • Vi spanderer god mat og drikke på alle påmeldte.

NB: Skrivekurset er nå fullt! Vi har åpnet en venteliste her, husk å fylle ut e-postadresse for å kunne få tilbakemelding hvis det blir ledige plasser.

DATO: Torsdag 14. november

KLOKKESLETT: kl 18:30-21:00

HVOR: Auditorium 2, Georg Sverdrups hus (Hovedbiblioteket på Blindern)