Arrangement

Vil du bli flink til å skrive? Kom på kurs!

Argument inviterer til gratis skrivekurs torsdag 14. november

Vil du bli flink til å skrive? Vil du lære hvordan du kan formidle vanskelige ting på en enkel måte? Har du lyst til å delta i debatten? Skrivetrening er det du trenger. Argument spanderer Argument skrivekurs og middag på deg som vil bli bedre til å skrive. I kurset vil vi behandle temaer som sjanger, publikum og dine verktøy som skribent. Vi har samlet noen av bransjens skarpeste hoder til å dele sine skrivetips med DEG.

 • Jon Hustad er en av Norges mest trykte kronikkforfattere, og behersker som få kunsten til å provosere og få i gang debatten. Han har også vært forskningsredaktør i Morgenbladet og har lang erfaring som journalist.
 • Ståle Wig og Norith Eckbo gir deg kart og kompass i sjangerlandskapet. De har vært henholdsvis redaktør og naturvitenskapsredaktør i Argument, og jobber med skriving og forskningsformidling.
 • Vi spanderer god mat og drikke på alle påmeldte.

NB: Skrivekurset er nå fullt! Vi har åpnet en venteliste her, husk å fylle ut e-postadresse for å kunne få tilbakemelding hvis det blir ledige plasser.

DATO: Torsdag 14. november

KLOKKESLETT: kl 18:30-21:00

HVOR: Auditorium 2, Georg Sverdrups hus (Hovedbiblioteket på Blindern)

5 Comments on “Vil du bli flink til å skrive? Kom på kurs!

 1. Jeg ønsker å melde meg på, men kommer ikke videre til skjemaet. Er påmeldingen stengt?

  Mvh Yngvild

 2. Hei
  Jeg vil melde meg på kurset er det mulig nå? Er det generelt å bli flink til å skrive eller å skrive eksamens oppgave?
  Mvh
  Sana

  1. Hei Sana,

   Kurset er dessverre fullt, men vi kommer til å ha et kurs til i vårsemesteret. Det handler ikke om eksamensoppgaver, men nettopp hvordan du kan lære å skrive om (for eksempel) det du studerer til et større publikum. For eksempel i tidsskrifter og aviser. 🙂

Comments are closed.