Kommentering

Argument setter pris på at mange bidrar med sine meninger, erfaringer og synspunkter i kommentarfeltet. Men å delta i en offentlig debatt forplikter, og vi kan komme til å slette innlegg som ikke følger våre regler for deltakelse.

Argument begrunner ikke fjerning av kommentarer utover at det skyldes brudd på følgende retningslinjer:

  • Ta ansvar – vis orden og oppførsel. Hver enkelt bruker må ta ansvar for at debatten føres på en ordentlig måte. Engasjement og uenighet ønskes velkommen, men begrunn dine meninger. Personangrep og trusler blir fjernet, likeledes hakking på andres språk og uttrykksform. Ironi kan være vanskelig å forstå i skriftlig form, og det er lett å bli misforstått. Innlegg med obskøne ord kan bli moderert eller fjernet.
  • Hold deg til saken. Alle innlegg bør tilføre noe til samtalen. Innlegg som handler om noe helt annet enn det som er tema, kan bli slettet. Det samme gjelder spam og reklame.
  • Hold deg innenfor loven. Alle innlegg som kan være juridisk problematiske vil bli fjernet (injurierende påstander, brudd med opphavsretten, osv.). Rasisme, kjønnsdiskriminering, hets mot folkegrupper eller andre former for hatefulle ytringer tolereres ikke. Det er du, og ikke Argument, som har det juridiske ansvaret for bidragene i våre kommentarfelt.

Retningslinjene gjelder for hele argumentnett.no